Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвАко са верни проучванията, че разликата между ГЕРБ

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвАко са верни проучванията, че разликата между ГЕРБ
Коментари Харесай

Иво Инджев: Борисов беше готов да си дава депутати за създаване на правителство, само и само да няма скорошни избори

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Ако са правилни изследванията, че разликата сред ГЕРБ и " ИТН " към този момент е единствено 1 %, а " Демократична България " качва, това значително изяснява за какво Борисов беше подготвен да си дава депутати за основаване на държавно управление, единствено и единствено да няма скорошни избори. А и с изключение на всичко друго ще удостовери, по какъв начин да кажа, изказванията до момента, че ГЕРБ са направлявали вота като ръководещи. Падайки от власт, пада и редът. Ако това е правилно, споделям това е една поръчка.

Това съобщи Иво Инджев в " Пресечна точка " по Нова Тв. 

Дали е прелом един човек - президентът, да назначава новата Централна изборна комисия? На мен не ми наподобява като прелом. Всички се надпреварват в тази страна да изясняват по какъв начин президентът няма никакви пълномощия. Президентът в тази страна нищо не може да направи, тъй като по този начин е по конституция, има единствено представителни функционалности. Самият Борисов го е казвал, когато става дума за това дали той да се кандидатира, и какъв брой хубаво би било то, и да си почине в ролята на президент.  Като церемониалмайстор в страната да строява ротата, както в Батальонав, неговата обичана ария, се пее и по този начин нататък. На мен не ми наподобява като прелом, пък и даже и нещо малко да се добави към пълномощното на президента, това надалеч не трансформира неговата тежест, сподели още Иво Инджев. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР